Header

Overweegt u een prefab aanbouw?

Wilt u snel en gemakkelijk groter wonen? Een prefab aanbouw is de oplossing. Onze vakmannen zijn in verschillende regio's actief.

Prefab aanbouw

Groter wonen met een prefab aanbouw

Wilt u groter gaan wonen, maar zit u niet te wachten op een verhuizing of een maandenlange verbouwing? Dan is een prefab aanbouw het antwoord op uw vraag. Hierdoor is uw huis niet maanden omringd door klusjesmannen en gereedschap. In één dag heeft uw woning de grootte waar u van droomt, dankzij een op maat gemaakte uitbouw.

U zit dus niet met de lasten en u kunt volop gaan genieten van de extra leefruimte die de prefab aanbouw u biedt. Aan u om de nieuwe ruimte in te richten zoals u dat wilt.

Wat is prefab aanbouw?

Het grote voordeel van deze manier van aanbouwen is dat uw woning niet tijden lang in de steigers staat. Uw huis wordt handig voorzien van meer vierkante meters en dat heeft een positief effect voor de waarde van uw woning. Het aanbouwwerk wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor is de bouw niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Onze vakmannen kunnen iedere dag werken aan uw uitbouw. Het complete bouwpakket van uw prefab aanbouw wordt op de afgesproken datum geplaatst. Hierdoor hebben onze vakmannen het aanbouwen uw woning in één dag gerealiseerd. Het is afhankelijk van de grootte van uw uitbouw of er een bouwvergunning aangevraagd moet worden. Wij helpen u hier graag mee, neemt u contact met ons op.

Zo gaan we te werk

Een prefab aanbouw wordt op maat gemaakt. Daarom zal er eerst één van onze vakmannen bij u thuis komen om de plannen uit te werken. Onze vakman gaat kijken naar de plek waar u de aanbouw wilt hebben. De maten van het bouwwerk zullen opgemeten worden. Op basis van deze gegevens wordt er een offerte voor uw opgesteld, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Er zal een datum gepland worden waarop de prefab aanbouw bij u wordt geplaatst. Vervolgens zullen onze ervaren vakmannen met zorg uw uitbouw maken. Op de afgesproken datum komen wij met het bouwpakket naar u toe en plaatsen de aanbouw aan uw woning.

Prefab bouwtijd

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om te weten wat de duur van de bouwtijd is. Omdat de prefab aanbouw in onze eigen werkplaats gebouwd wordt, zijn wij niet afhankelijk van het weer of andere invloeden. Het realiseren van uw uitbouw neemt daarom relatief weinig tijd in beslag. U zult geen last hebben van tegenslagen omdat het weer de bouw tegenhoudt. Wat de exacte bouwtijd van de prefab aanbouw is, hangt samen met twee factoren. Die factoren heeft u zelf in de hand en zijn afhankelijk van uw wensen. De grootte van de uitbouw bepaalt hoe lang onze vakmannen werk hebben om uw uitbouw te realiseren. En daarnaast heeft u de keuze om zelf de afwerkingen van binnenuit te doen of dit te laten verzorgen door onze vakmannen. Kortom, de bouwtijd is afhankelijk van:

  • De grootte van de prefab aanbouw
  • De afwerking in uw huis: wilt u dit zelf verzorgen of laat u dit aan onze vakman over?
Header De Aanbouw