Aanbouw realiseren in Bussum

Aanbouw in Bussum

Onze vakman uit Bussum zorgt ervoor dat uw huidige woning voorzien wordt van een passende aanbouw. Dankzij deze aanbouw geniet u van de extra ruimte die in uw woning gecreëerd wordt, zonder dat u hoeft te verhuizen naar een ander huis. Door de extra leefruimte zal uw woning stijgen in waarde. Bovendien bespaart u kosten die een complete verhuizing met zich mee zou brengen. Het is belangrijk dat de aanbouw netjes en deskundig gebouwd en geplaatst wordt. Onze vakman uit Bussum geeft u een passend advies, waarin uw wensen, budget en tijdsbestek worden opgenomen. De zorgen worden u ontnomen en als wij klaar zijn kunt u genieten van het extra wooncomfort.

aanbouw

Aanbouwbedrijf in Bussum

Geniet van de ruimte die De Aanbouw Bussum u kan bieden. Wij hebben een netwerk van professionele vakmannen die uw huis kunnen voorzien van extra comfort. Zij weten waar ze mee bezig zijn en dit ziet u terug in uw aanbouw. Voor de precieze invulling kunt u altijd een advies op maat krijgen van onze vakmannen. Kortom, onze vakman uit Bussum biedt u:

  • Een netwerk van specialisten
  • Experts die weten wat ze doen
  • Meer comfort in uw woning
  • Een advies op maat
  • Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Voordelen van aanbouw

Het plaatsen van een aanbouw heeft veel voordelen. Uw woning wordt vergroot dankzij de aanbouw, waar u op vele manier van kan genieten. Een aanbouw biedt u onder andere:

  • Meer wooncomfort en extra leefruimte
  • Geen verhuizing
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons team in Bussum

Voor meer informatie over wat onze vakmannen voor u kunnen betekenen, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. U zult zo snel mogelijk reactie krijgen van meerdere aanbouwbedrijven. Op die manier kunt u de offertes met elkaar vergelijken. De volgende stap is dat de expert uit Bussum bij u langs komt om de bouwplannen verder uit te werken. Het aanvragen van een offerte is bij ons uiteraard geheel vrijblijvend.

Bouwvergunning

Of u een bouwvergunning nodig hebt hangt af van de grote van de aanbouw. Het aanvragen van een vergunning is ingesteld om te voorkomen dat een bouwproject niet past bij de omgeving van Bussum. Ook wordt met een bouwvergunning de kans op bouwgevaar verkleind. Onze vakman uit Bussum helpt u alles uit te zoeken omtrent de vergunning. Het aanvragen kan bij het gemeentehuis van Bussum, via de post of digitaal. Houdt hierbij rekening met de kosten voor het aanvragen, ook een afgewezen aanvraag kan in rekening gebracht worden door de gemeente.

Een tip voor u: bespreek de bouwplannen met uw buren, zodat zij op de hoogte zijn. Bij het aanvragen van een vergunning kunnen buren namelijk een bezwaar indienen. Het zou zonde zijn wanneer u daar later pas achter komt. Vaak zijn de problemen snel de wereld uit als u de plannen vroegtijdig met de andere partij bespreekt. Dit scheelt u veel werk en u houdt de sfeer bij u in de straat in Bussum optimaal.

Uitstekende service

In ons netwerk zitten de beste bouwbedrijven uit Bussum. Bij ons staat kwaliteit bovenaan. Wij werken hard om uw wensen uit te laten komen. Kwaliteit staat op nummer één. In ons netwerk zijn alle experts geselecteerd op kwaliteit en dit is terug te zien in het werk. De expert uit Bussum komt graag bij u langs voor een advies op maat. Een juiste afstemming met uw wensen, budget en tijdsbestek zorgt dat het een snellopend proces is.

Prefab aanbouw

Bent u toe aan extra ruimte in uw woning? Aanbouwen geeft u meer wooncomfort en bespaart u een verhuizing. Het voordeel van een prefab aanbouw is dat deze binnen in onze werkplaats gebouwd wordt. Hierdoor is de bouw niet afhankelijk van weersomstandigheden, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken wat betreft de bouwtijd. De aanbouw wordt door onze vakmannen op de afgesproken dag bij uw woning afgeleverd en geplaatst. Eerst komt er een expert bij u langs om alle informatie te geven die nodig is. Hieronder vallen bijvoorbeeld de kosten, de bouwtijd en een eventuele bouwvergunning.

Aanbouw stijlen

Onze vakmannen leveren verschillende varianten van aanbouw. De drie stijlen waar u uit kunt kiezen zijn standaard, modern en klassiek. Bij iedere stijl heeft u verschillende opties om zo de aanbouw bij de stijl van uw huidige woning aan te laten sluiten. Het maken van deze keuzes heeft u zelf in de hand, maar onze vakman helpt u hier graag bij. De eigenschappen van de drie stijlen zijn:

Standaard

U heeft de keuze in de kleur van het metselwerk en de positionering van de raamkozijn en elektravoorzieningen. Ook zal uw aanbouw voorzien zijn van een vakkundig afgewerkte vloer, plafond en wanden. Daarnaast heeft u de keuze om een ingebouwde deur naar keuze toe te voegen.

Klassiek

Deze bouwstijl wordt ook wel de traditionele stijl genoemd. Bij deze stijl heeft u als extra optie om siergootlijsten toe te voegen, naast de keuze voor kleur van het metselwerk. De positionering van de raamkozijnen, ingebouwde deur(en) en elektravoorzieningen heeft u ook in eigen hand. Het plafond, de vloer en wanden zullen deskundig worden afgewerkt door de vakman uit Bussum.

Modern

De moderne stijl staat bekend om het vele glaswerk en de strakke afwerking. De kleur van het metselwerk kan zelf ingevuld worden. Dit geldt ook voor de locatie van de raamkozijnen, elektravoorzieningen en deur. En onze vakman uit Bussum zorgt ervoor dat de vloer, wanden en plafond deskundig worden afgewerkt.

Maatwerk

Een vrije invulling geven aan uw woning is ook zeker een mogelijkheid. Hierbij liggen alle opties nog open. Onze vakman uit Bussum komt bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en om samen invulling te geven aan uw aanbouw. Ook voor deskundig advies en maatwerk kunt u terecht bij onze vakman. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

U bent op de pagina van Bussum, u kunt onze vakman ook vinden in Castricum en Den Burg en Den Helder.